O cursă Tarom, implicată într-un incident, la o oră de la decolare. Pilotul a decis să se întoarcă din drum. Cine se afla la bordul avionului UPDATE

O cursă Tarom, implicată într-un incident, la o oră de la decolare. Pilotul a decis să se întoarcă din drum. Cine se afla la bordul avionului UPDATE
Publicat: 26/04/2018, 13:30

UPDATE Primarul Constanței, Decebal Făgădău, aflat în avionul întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri, spune că reacția angajaților companiei a fost exemplară. „Toată lumea a înțeles situația”, a afirmat edilul.

Edilul constănțean, care se afla în avion împreună cu familia, a povestit că, la un moment dat, s-a auzit un zgomot neobișnuit, iar apoi fisura a fost observată de unul dintre pasageri, o femeie, aflată chiar în apropierea sa. Ea a anunțat imediat echipajul, reacția acestuia fiind „exemplară”.

„Am fost aproape de locul în care doamna a remarcat imediat că a apărut o fisură. A anunțat de îndată personalul însoțitor, iar reacția a fost admirabilă, exemplară. Au comunicat foarte bine, personalul de bord cu comanda aeronavei, comandantul a luat apoi decizia de a întoarce nava către aeroport, iar comunicarea întregului personal a fost excepțională”, a spus Făgădău.

El a mai povestit că ceilalți pasageri din aeronava cu probleme au fost liniștiți și calmi și s-a declarat mulțumit de întreaga prestație a reprezentanților companiei TAROM, inclusiv după ce avionul a aterizat, iar oamenii au fost conduși înapoi în aeroport.

„Nota 10 pentru reacția Tarom, într-un incident destul de neobișnuit, dar fermitatea repetării procedurii este admirabilă. Toată lumea a înțeles că s-a luat cea mai bună decizie pentru siguranța pasagerilor”, a declarat primarul Constanței.

O cursă Tarom București – Barcelona, care a decolat joi de pe Aeroportul Henri Coandă la ora 08.49, s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri. Aeronava a aterizat în siguranță pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcați, primesc asistențã la sol și vor decola în scurt timp către destinația inițială.

Știrea inițială. „Cursa TAROM ROT 421 București – Barcelona, de astãzi, 26 Aprilie 2018, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora locală 08:49, s-a întors din drum dupa aproximativ o oră de zbor, din cauza unei ușoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri”, se arată într-un comunicat de presă al Tarom, remis joi MEDIAFAX.

Reprezentanții companiei aeriene transmit că decizia comandantului respectă procedura prevăzută în manualul de zbor al aeronavei și că siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă.

Aeronava a aterizat în siguranță pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcați, primesc asistențã la sol și vor decola în scurt timp către destinația inițială.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Raisa a fost găsită moartă. Fetița de doi ani dispărută ieri era într-o râpă și...
Gabriela Lucuțar divorțează! Regina Întunericului și soțul ei au de împărțit o avere de 2,7...
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Mădălina Ghenea a stârnit controverse cu ultima sa apariție! S-a urcat pe masă și ce...
TEST IQ | Aceste două poze par identice, dar nu sunt. Găsiți diferențele
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate...
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași!...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Una dintre cele mai frumoase biserici gotice târzii din Transilvania va fi restaurată
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Îți fac direct dosar penal. ALERTĂ pentru șoferii care merg la RAR. Îți confiscă și...
Toți șoferii fac această mare greșeală. Amenda e usturătoare
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Prețurile la biletele de avion ajung la cote maxime
×